Minä olen niiiin laiska päivittämään uutisia minnekään. Se harmittaa itseänikin, sillä eihän niitä sitten pitkän ajan jälkeen meinaa muistaa kaikkea mitä on tapahtunut. Mutta kokeilen tuolta pääkopasta saada valumaan edes jotain tapahtuneita asioita tänne blogiinkin.

Tito (Cardoroth's Wolf Halsti) kastroitiin eläinlääkäri Jarmo Hämäläisen toimesta tuossa parisen kuukautta sitten. Kun kives ei kerran laskeutunut vaan jäi muhimaan kanavaan, ja lisäksi taloon on tulossa uusi pentu, narttu, oli järkevä toimia näin.

Niin, tosiaan; se pentu tulee aivan pian! Topin (Cardoroth's Ruben Lagus) tyttö riistetään emältään ja sisaruksiltaan kohti uusia seikkailuja tänä viikonloppuna.

Koiriemme kanssa olemme muutoin vietelleet aivan tavallista kesää. Mastifit ovat saaneet riehua laitumella, rottis ja corgit talossa ja pihassa. Näyttelyitä kummempia emme ole harrastelleet, mitä nyt Tinjan kanssa ollaan paimennusjuttuja hieman harjoitelleet kun olen siirtänyt lampaita lohkolta toiselle. Tinja jää vinkumaan aidan ulkopuolelle jos se ei pääse siirtoon mukaan. Potentiaalinen työkoira siis, intoa ainakin on. :) Lampaiden kanssa se ei kuitenkaan sinkoile kuin päätön kana, päinvastoin. Tinja ei ehkä ole kylän kaunein kukkanen, joskaan ei susirumakaan, mutta onhan se vaan niin mahtavan luonteinen lyyli etten parempaa olisi voinut toivoa. Olen siitä edelleenkin joka päivä aivan todella onnellinen!

Loppukesä meneekin meidän "ranchilla" värkkäilessä monenlaisen pienemmän ja suuremman projektin kimpussa. Kiitos siskoni, navetta on tyhjentynyt lannasta ennätysvauhtia. Kiitos Peten ja isänsä, lampolan uusi puoli alkaa olla ulkoapäin valmis. Minun pitäisi alkaa sekoittelemaan maaleja, sillä seuraava urakka lienee pihaan tulevan ns. toimiston laittaminen uuteen uskoon, ja kalkkimaalisutilla pitäisi pyyhkiä lampolan vanhan puolen sisäseinät. Hevostalliakin pitäisi laitella, tai siis tarhan perustuksia.. Työt ei täällä lopu koskaan, ei tekemälläkään. Syyskuun 10. päivästä eteenpäin joudutaan projekteja hieman rauhoittamaan alkavien karitsointien vuoksi. Mutta mikään lepoloma ei sekään aika ole, kaikkea muuta.