Koska vanhat kotisivumme lakkasivat olemasta, ja uudet ovat vasta työn alla, pistin pikaisesti pystyyn tämän blogin, jotta voitte seurata koiramaista elämäämme edes jonkin kanavan kautta.

Tervetuloa lueskelemaan kuulumisiamme ja tutustumaan koiriimme!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuosi 2010 loppui huikeasti; kasvattimme Topin (Cardoroth's Ruben Lagus) teki melkoisen ensiesiintymisen virallisiin näyttelyluokkiin; Messukeskuksen Voittaja 2010 -näyttelyssä Topi-poika kaappasi itselleen tittelin Juniorivoittaja 2010 sekä sertin ollen PU4! Hienoa Topi, ja onnittelut omistaja Ulla Ouramolle!

Tinja odottelee vielä ensiesiintymistään näyttelykehässä. Kävimme kokeilemassa kuinka kehäesiintyminen sujuu Kempeleen Match Showssa jossa oli huikeat yli 100 pentua, ja sehän meni reilusti odotuksia paremmin. Sekä Tinja että Tara käyttäytyivät sangen mallikelpoisesti, ja pokkasivat punaiset nauhat. Sijoitusta ei tullut. Mutta oli itselleni helpotus nähdä että molemmat osaavat olla "koiriksi" myös ihmis- ja koiravilinässä, ja se helpotti (ja innosti!) lähtöä näyttelyharrasteisiin pitkän tauon jälkeen.

Myös Tito (Cardoroth's Wolf Halsti) oli kanssamme match showssa, omistaja Heidi Äijälä.